Aukje Reinders

coaching, supervisie & training

Wie is Aukje?

“Leraren openen de deur,
maar je moet zelf binnengaan.”

Ik breng mensen in contact met hun kwaliteiten en talent. Geef ruimte voor het (opnieuw) ontdekken en vormgeven van de eigenheid als mens en als professional. Daardoor krijg je nieuwe inspiratie om goed te functioneren, werk je met betrokkenheid, bezieling en plezier.

Beroepsmatig heb ik me ontwikkeld van secretaresse, bedrijfsmaatschappelijk werker, docente op een HBO-opleiding tot dynamisch coach, supervisor en trainer. Mijn voornaamste kernkwaliteiten zijn: helderheid, humor en warmte.

Ik heb een ruime ervaring met het begeleiden van diverse professionals en werkenden variërend van dokters, uitvaartondernemers tot medewerkers van Artis.

Mijn gereedschapskist is goed gevuld. Ik maak daar dankbaar gebruik van om mijn klanten verder op hun weg te ondersteunen.

Mijn deskundigheid wordt gewaarborgd door mijn registratie als coach en (leer)supervisor bij de LVSC en bij Coaches voor Medici (NHG). Als supervisor ben ik geaccrediteerd door de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling en de Stichting Federatie Vaktherapeutische Beroepen.

 

Wat zeggen klanten over mij?

Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat jij mijn inzicht heb gegeven in mijn goede en minder goede ontwikkelde competenties. Waarmee je mij hele praktische adviezen heb gegeven die ik meteen kon toepassen in mijn werkomgeving. Met als resultaat toename van mijn zelfvertrouwen. 

Specialist ouderengeneeskunde

Een vertrouwde plek en een onafhankelijk iemand bij wie ik me erg op mijn gemak voelde. Ik heb inzicht gekregen in mijn handelen waarbij ik me bewust werd van dingen die voor mij vanzelfsprekend waren en die ik eigenlijk automatisch deed. De handvatten en tips die ik van Aukje kreeg, gebruik ik 2 jaar later nog steeds om werk en privé van elkaar te scheiden.

Medewerkster Bibliotheek

Ik heb het supervisietraject bij Aukje als zeer constructief en prettig ervaren. Haar rustige uitstraling en brede ervaring nodigen uit om vrij te praten. Aukje is ondersteunend geweest bij het nemen van belangrijke beslissingen t.a.v. mijn carrière richting en professionele positionering. Hiernaast is zij helpend geweest bij het vinden van een juiste energiebalans op het werk en relativering van werkgerelateerde zaken. Waar nodig luisterend, waar nodig confronterend, waar nodig adviserend vanuit haar rijke ervaring. 

Forensisch therapeutisch werker/coördinator opleidingen